Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida aprova en Assemblea Extraordinària el projecte de construcció de la nova seu

04/03/2022
Categoria:

Ahir, 3 de març de 2022, els col·legiats del COMLL reunits en assemblea extraordinària van aprovar la construcció de la nova seu col·legial.
Amb 56 vots a favor i 1 abstenció es va aprovar un projecte que es va iniciar al 2015, quan es va valorar la viabilitat de l’adequació de l’actual seu col·legial de la Rambla Aragó, on és ubicada l’entitat des de1974. En aquell moment, els informes dels arquitectes van recomanar el trasllat de l’activitat col·legial i dos anys després, al setembre de 2017, es va acordar també en assemblea l’opció de compra del solar de 1.300 m2 a l’Avinguda Rovira Roure número 41.

En aquests últims dos anys, la Junta de Govern ha encarregat el projecte executiu, ha realitzat el tràmits corresponents i ha licitat l’obra entre diferents constructores. La previsió és començar els treballs aquest mes d’abril i disposar de les instal·lacions a finals del proper any.

Aquesta serà la novena en els 124 anys d’història del COMLL i vol representar molt més que un edifici eficient en una ubicació excel·lent. Serà un punt de trobada i un focus d’atracció de nous talents al nostre territori, un espai on compartir coneixeiments amb altres col·lectius sanitaris i entitats ciutadanes i on els col·legiats podran unir la defensa del seus interessos amb serveis de màxima excel·lència.

A part de les dependències col·legials, la nova seu disposarà d’una sala de formació amb aforament per a 50 persones, un espai co-working, un Casal del Metge per a events professionals i de lleure, i una residència amb 36 apartaments per a personal sanitari, gestionada per Mutual Médica.

Us convidem a veure aquest vídeo adjunt projectat ahir en el transcurs de l'Assemblea i aprofitem l'avinentesa per agrair a tots els assistents la seva participació.

 

 

 

crossmenu