Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El Col·legi de Metges reivindica un any més el Dia contra les Agressions a Metges i Professionals Sanitaris

11/03/2022
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) reivindica el 12 de març el Dia Europeu contra les Agressions a Metges i Professionals Sanitaris.

Aquesta campanya de sensibilització social es celebra a tot Europa per tercer any consecutiu, ja que va ser oficialment declarada per la Confederació d’Ordres Mèdiques Europees el 2020, reiterant amb aquest acte que la seguretat dels metges a la feina és la base per una atenció mèdica de qualitat.

El Col·legi de Metges de Lleida anima els seus col·legiats a denunciar totes les agressions sofertes en l’àmbit professional, tant les de caire verbal com les físiques. El COMLL aconsella que en cas d’agressió ho comuniquin al Col·legi per donar-los assessorament jurídic en el procés de denúncia i suport psicològic a través del programa PAIMM, si fos necessari. El passat any 2021 el Col·legi de Metges de Lleida va registrar 4 agressions, 2 més que l’any anterior.

A continuació es presenten els informes elaborats per l'Observatorio Nacional de agresiones a médicos del CGCOM relatius a Catalunya i Espanya durant el 2021.

crossmenu