Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El Col·legi de Metges de Lleida fa un homenatge als professionals sanitaris que han lluitat contra la pandèmia de la Covid-19 a l'Assemblea General Ordinària de col·legiats

17/09/2020
Categoria:

L'Assemblea, duta a terme aquest dimecres, 16 de setembre a les vuit del vespre, va tenir lloc a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida. A conseqüència de les mesures de seguretat, de la Covid-19, els col·legiats també van poder seguir l'acte de manera telemàtica. 
 
Aquesta va ser la primera trobada del Col·legi de Metges després de la finalització de l'Estat d'Alarma, en la que no va faltar l'homenatge a totes les víctimes de la pandèmia. En record van deixar una rosa blanca en cada seient buit de la sala. 
 
En Dr. Ramón Mur, president del COMLL, va ser l'encarregat d'iniciar l'Assemblea Ordinària recordant en una primera lectura, tots els noms dels col·legiats que han mort durant aquest últim any. També va donar les gràcies als professionals sanitaris perquè "la seva lluita durant els darrers mesos ha permès que estem, avui, aquí". Per finalitzar la seva primera intervenció, va convidar a tots a fer uns minuts de record, amb un emotiu homenatge a les víctimes, projecta'n un fragment del concert "Essencial" de les orquestres Julià Carbonell i Ars Mèdica, que va tenir lloc el passat 6 de setembre. 
 
En el marc de l'Assemblea es van presentar les diferents novetats del COMLL i un recopilatori de les accions realitzades durant el curs 2019-2020. 
 
Entre elles, el Vicepresident, el Dr. Sebastià Barranco, va presentar el projecte de construcció de la nova seu del Col·legi de Metges, que podria situar-se on es trobava l'antic restaurant Lola que ja s'ha enderrocat. Es va sotmetre a votació l'encàrrec i pagament del projecte; i la delegació a la Junta la proposta de finançament i execució de l'obra. "La nova seu ha de suposar un benefici per a tots els col·legiats i una millora del servei del COMLL" va concloure en Dr. Ramón Mur. 
 
Per finalitzar l'Assemblea Ordinària, el COMLL va fer el lliurament del títol i de la insígnia als col·legiats honorífics, que van poder estar presents en l'acte. 

crossmenu