Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El CGCOM s'adhereix al manifest #DóndeEstánEllas per augmentar la presència de metgesses en àmbits formatius i de comunicació

05/03/2021
Categoria:

El Dr. Tomàs Cobo, president del Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM), i Maria Andreu, directora de l'Oficina de Parlament Europeu a Espanya, van signar el 4 de març, l'adhesió de la corporació al manifest #DóndeEstánEllas que té com a objectiu augmentar la presència i promoure la visibilitat de les mèdiques com a ponents en àmbits formatius, conferències, debats i actes de comunicació de la corporació.

Aquesta signatura s'ha emmarcat en la Jornada "Avançant cap al lideratge femení en la professió mèdica", organitzada pel CGCOM amb motiu del Dia Internacional de la Dona i que ha comptat amb la participació de Ma Eugènia Rodríguez Palop, vicepresidenta de la Comissió de Drets de les Dones i Igualtat de Gènere al Parlament Europeu, el Dr. Tomás Cobo, president del Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM) i la Dra. Manuela García Romero, vicepresidenta segona i representant de l'Observatori de Gènere i professió de l'CGCOM, que va exposar les línies d'actuació i treball d'aquest Observatori.

Amb aquest acte, la corporació mèdica ha pretès donar visibilitat als problemes a què s'enfronten les mèdiques per ocupar càrrecs de responsabilitat, ja que, tot i que la tendència en aquesta professió a Espanya es dirigeix ​​cap a la feminització, aquest canvi de direcció no es tradueix en els llocs de direcció i gerència.

Tornar a veure la Jornada.

crossmenu