Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

El “Butlletí Mèdic”, editat pel COMLL, publica el comunicat dels metges catalans que desmunta les afirmacions dels antivacunes

23/01/2020
Categoria:

Portada BM 133

El darrer número del Butlletí Mèdic, que edita el Col·legi de Metges de Lleida (COMLL), publica el comunicat Desmuntant fakes sobre les vacunes del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya. Així mateix, dedica l’editorial a aquest tema i assenyala que “els pares que no vacunen els seus fills han gaudit fins ara d’una immunitat regalada, ja que els epidemiòlegs calculen que amb un 80% de la població vacunada es protegeix el 100%. Però, que passarà si baixa el percentatge del 80%?”.

La publicació informa sobre la presentació d’una sola candidatura a les eleccions a la Junta de Govern del COMLL, encapçalada pel Dr. Ramon Mur, que va ser proclamada guanyadora. També recull la notícia de l’homenatge de la Universitat de Lleida al Dr. Joan Viñas i l’atorgament de la medalla Josep Trueta, que es va concedir al mateix Dr. Viñas i a la Dra. Elvira Fernández, entre altres notícies.

A més, el Butlletí Mèdic 133 publica l’article Muerte súbita, apuntes para no olvidar del Dr. Miguel E. Jauregui. D’altra banda, la Dra. Anna Pujol explica la seva experiència a la Base Antàrtica Juan Carlos I en la secció de reportatges.

Podeu accedir al Butlletí Mèdic 133 a través de l’enllaç https://www.comll.cat/wp-content/uploads/bmnum133.pdf.

 

crossmenu