Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Document informatiu del CGCOM sobre el coronavirus per a col·legis professionals i entitats del sector

07/02/2020
Categoria:

Información del CGCOM sobre el Coronavirus 2019-nCoV

La Comissió de Seguiment del Coronavirus 2019-nCOV del Consell General de Col·legis Oficials de Metges (CGCOM) ha elaborat un document informatiu adreçat a col·legis de metges, professionals sanitaris i entitats del sector. El CGCOM recomana als metges que contribueixin a calmar la població, s’informin per mitjà dels canals oficials i segueixin els protocols del Ministeri de Sanitat i de les comunitats autònomes. Així mateix, l’informe aconsella evitar els estigmatismes.

El Consell destaca la necessitat de treballar junts per afrontar els risc que suposa l’epidèmia i recorda que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha declarat l’estat d’emergència sanitària internacional. En aquest sentit, el CGCOM ha posat en marxa una comissió de seguiment en coordinació amb el Ministeri de Sanitat per informar puntualment els professionals i la ciutadania.

El document repassa el curs clínic, diagnòstic, epidemiologia, precaució, equips de protecció o mesures del control a seguir, entre les quals hi ha l’obligació de notificar a Salut Pública les sospites de casos de coronavirus.

Podeu accedir al document a través de l’enllaç https://www.comll.cat/informacion-del-cgcom-sobre-el-coronavirus-2019-ncov/.

 

 

crossmenu