Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

“Diario Médico” premia dos documents de posicionament elaborats pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya

27/11/2019
Categoria:

Premis CCMC Diario Médico

El premis Mejores Ideas, que atorga anualment la publicació especialitzada Diario Mèdico, ha reconegut dos documents de posicionament elaborats pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC). Els documents són Principis i deures en l’exercici de la direcció mèdica dels hospitals i centres sanitaris i El joc d’aposta en línia: impacte en la salut d’un fenomen emergent.

L’elaboració dels treballs premiats van comptar amb la col·laboració de professionals experts en els respectius àmbits. En el primer, la del director mèdic de l’Hospital Clínic, Antoni Castells, i, en el segon, la del cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Bellvitge-Idibell, José Manuel Menchón, i de la coordinadora de la Unitat de Joc Patològic del mateix hospital, Susana Jiménez.

Els premis Mejores Ideas, que enguany han arribat a la 18ena edició, reconeixen els esforços d’institucions i empreses per explorar nous territoris en Medicina i assistència.

La fotografia mostra, d’esquerra a dreta, Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona; Elvira Bisbe, representant del CCMC; Susana Jiménez i José Manuel Menchón després de recollir els premis.

crossmenu