Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Curs teòric i pràctic “Actualització en rehabilitació cardíaca. Poblacions especials” a Saragossa

25/02/2019
Categoria:

La Societat Espanyola de Rehabilitació Cardio-Respiratòria (SORECAR) organitza el divuitè curs teòric i pràctic Actualització en rehabilitació cardíaca. Poblacions especials, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de març a l’Hospital Universitari Miguel Servet de Saragossa. La Dra. Ana Belén Morata, vocal de la Junta Directiva de SORECAR, presideix el comitè organitzador.

El dia 28, després de la presentació de pòsters on line, començaran les taules rodones Up to date en Rehabilitació Cardíaca (RC),Organització d’unitats, Prehabilitació cardíaca. Fase 0, Poblacions especials en RC: dones. L’endemà, dia 29, se celebraran les taules rodones Poblacions especials: rehabilitació cardíaca en cirurgia cardíaca i trasplantament cardíac, Poblacions especials: gent gran, Poblacions especials: pacient amb discapacitat adquiridai Aspectes medico-legals en rehabilitació cardíaca. Paral·lelament, tindran lloc diferents tallers pràctics.

Inscripcions, a https://reunionsciencia.eventszone.net/myCongress5/fhome.php?thisFormCongress=sorecar2019&thisFormLanguage=es

 

http://www.sorecar.org/index_htm_files/Programa%20Marzo%202019.PDF

 

crossmenu