Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Curs sobre ciberseguretat en el sector sanitari al Col·legi Oficial de Metges de Lleida

25/02/2020
Categoria:

Conferència ciberseguretat baixa

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i l’empresa Syneidis organitzen la conferència Introducció a la ciberseguretat en el sector sanitari, que impartirà Frederic Thenault, CEO de Syneidis Ciberseguridad. L’acte tindrà lloc el proper 11 de març, de les 17.30 a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del COMLL, i es podrà seguir presencialment o via streaming.

El ponent parlarà de l’estat de la ciberseguretat en el sector sanitari, les obligacions legals sobre protecció de dades en aquest sector, els riscos cibernètics i com avaluar l’estat de ciberseguretat dels centres mèdics. Així mateix, Frederic Thenault farà recomanacions (tips) per millorar la protecció de les dades, informarà sobre l'encriptació de dades i els seus beneficis i presentarà l’empresa i l’aplicació Hushapp. Després de la conferència s’obrirà un debat entre els assistents.

La participació en el curs és gratuïta per als col·legiats del COMLL. Inscripcions, a https://www.comll.cat/introduccion-a-la-ciberseguridad-en-el-sector-sanitario/.

 

crossmenu