Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Continuen les activitats formatives al Col·legi de Metges de Lleida

08/11/2019
Categoria:

Aquest novembre, continuen les activitats formatives que es desenvolupen al Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). Dos del cursos acabaran a finals de mes i, paral·lelament, el COMLL enllesteix ja la programació de l’oferta formativa per a l’any 2020.

Dilluns vinent, dia 11, se celebrarà una nova sessió del Curs reducció de l’estrès i Burnout, basat en Mindfulness, per a metges, que imparteix Júlia Rabés, psicòloga i terapeuta. La següent sessió es farà el proper dia 20 i el curs finalitzarà el dia 27 d’aquest mes. Hi participen 10 persones.

L’altra activitat que també acaba al novembre és el Curs Son i Treball, organitzat per la Secció Col·legial de Metges Especialistes en Medicina del Treball del COMLL, en la que participen 19 professionals. La darrera sessió tindrà lloc el dia 21 i tractarà sobre Trastorns respiratoris del son i via aèria superior. El paper actual de l’ORL. Exploració, diagnòstic i tractament més enllà de la CPAP.

El dies 12 i 19, hi haurà noves sessions d’Actualització en Electrocardiogrames, a càrrec de la Dra. Albina Aldomà. Concretament, la Dra. Aldomà abordarà els temes Taquiaritmes auriculars i Taquiaritmes Ventriculars. El curs té un total de 16 inscrits.

Pel que fa al curs Actualització sobre el maneig per la infecció VIH per a professionals d’Atenció Primària, la Dra. Pilar Tabernet desenvoluparà el dia 21 el tema Interaccions farmacològiques. La següent sessió es farà el 28 de novembre i la Dra. Eugènia Negredo parlarà de VIH i Envelliment.

Així mateix, els dilluns i els dimarts, excepte els festius, es segueixen celebrant les classes dels nivells bàsic i avançat d’anglès.

 

crossmenu