Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Celebració dels 25 anys del Servei de Rehabilitació Comunitària de Salut Mental de Lleida

07/10/2019
Categoria:

L’Hospital Universitari Santa María organitza un seguit d’activitats per commemorar la celebració dels 25 anys de la creació del Servei de Rehabilitació Comunitària (SCR) de Salut Mental de Lleida. Els actes començaran el proper dijous, dia 10, i finalitzaran amb una festa el 12 de desembre al Cafè del Teatre de Lleida.

L’activitat del dia 10 tindrà lloc a les 11.00 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina. Primer es presentaran vídeo-càpsules dels SCR i usuaris del servei explicaran experiències de superació i inclusió. Després, Marta Cobo, psicòloga i coordinadora del SRC de Tàrrega, parlarà sobre La recuperació: un camí cap a tu mateix/a. Tot seguit, Sílvia Campanera presentarà el Grup Joves.

El 14 de novembre, de les 9.00 a les 18.30 hores, se celebrarà a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera la quarta Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental. Joseba Achotegui pronunciarà la conferència inaugural Els bojos són la nostra reserva genètica de genialitat. Més informació del programa i inscripcions, a http://bit.ly/2kkvfdh.

A més, la setmana del 25 al 29 de novembre, al vestíbul de l’Hospital Santa Maria, hi haurà l’exposició fotogràfica 25 anys fent realitat la rehabilitació comunitària.

crossmenu