Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

“Butlletí Mèdic”, del COMLL, publica un debat sobre si el dret individual està per damunt del bé col·lectiu en el cas de les vacunes

14/05/2020
Categoria:

imag 1

El número 134 de Butlletí Mèdic, del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), publica el debat Vacunes: el dret individual per damunt del bé col·lectiu? Els autors dels articles d’opinió sobre aquest tema són Pere Godoy, epidemiòleg; Purificación Robles, metge de Família; Silvia Mª Soler, magistrada; Ramon Camats, doctor en Filosofia; Joan Viñas, metge; Pilar Riu, pediatra, i Anna Sàez, periodista.

La publicació informa de les accions desenvolupades pel COMLL davant la pandèmia de la COVID-19, entre les quals destaca la compra d’equips de protecció (EPI) per lliurar-los a la col·legiació. El butlletí també recull les demandes efectuades pel col·legi lleidatà per la manca de material i de tests que afecta els professionals sanitaris.

A més, entre altres temes, Butlletí Mèdic inclou un reportatge sobre la Unitat de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova signat pel Dr. Carlos A, Rombolá, la Dra. Lucía Milla i els Drs. Carlos Alfredo Fraile i Mario Montesinos. L’article recorda que l’any 2008 la publicació del COMLL va plantejar la necessitat de posar en marxa aquesta unitat a Lleida.

Podeu accedir al número 134 de Butlletí Mèdic a l’enllaç https://www.comll.cat/butlleti/butlleti-medic-134-abril-2020/

 

 

crossmenu