Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
10.10.2022
Especialitat
Psiquiatria
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Per compte aliè
Funcions del lloc de treball

BHJ està fent entrevistes per cobrir llocs de Consultant en psiquiatria amb especial interès en psiquiatria infantil i adolescent, psiquiatria d'adults, gent gran, problemes d'aprenentatge... per als serveis de salut mental de l'HSE a Irlanda per al 2023 .
Beneficis:

Remuneració: Tipus A segons l'escala salarial de l'HSE : 147.685 €, 151.792 €, 160.394 €, 165.094 €, 172.144 €, 178.020 €, 185.070 €, 161.5 són presencials) .
També es pot treballar com a locum i el preu seria 90 eur-100/per hora- Estada mínima tres mesos
Bones condicions i ambient de treball.
Alta qualitat a les escoles públiques .
Bologna Health Jobs ajudarà el metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i la incorporació a l'hospital del nostre client. Com poden ser: revisió dels CV per adaptar-los a les vacants, ajuda amb el registre a l'Irish Medical Council (IMC) , consells abans de les entrevistes amb els hospitals, ajuda perquè es reconegui la teva experiència a Irlanda si vens de l'estranger, ajuda amb temes de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc.
Requisits per a Psiquiatre:
- Experiència mínima de 6 anys a la UE
- Nivell molt alt d'anglès (almenys C1).
- Estar inscrit a l'IMC al registre d'especialistes en Psiquiatria oa qualsevol altra subespecialitat dins de la psiquiatria. Ajudarem tots els candidats a fer això si encara no estan registrats. Som una de les poques agències que realment revisarà tota la seva paperassa per fer-ho.
- Tots els candidats que encara no estiguin registrats han d'estar qualificats com a especialistes en psiquiatria dins de la Unió Europea (NO es consideraran CV sense aquest requisit) o, alternativament, han d'haver tingut el títol d'especialista reconegut en un estat membre de la UE i haver exercit durant 3 anys a partir de la data del reconeixement

 

Contacte:

  • 0687242483
  • viviana@bolognahealthjobs.com
Arxiu adjunt
-
crossmenu