Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
25.04.2023
Especialitat
Psiquiatria
Àmbit geogràfic
Irlanda
Durada
compte aliè
Funcions del lloc de treball

Estem buscant consultants en psiquiatria per a tota Irlanda

S'oferiran sota el nou contracte de consultants de l'HSE que suposa un rang de salari de 214.113 € a 257.193 € anuals + guàrdies off site, amb 37 hores/setmana

Beneficis

- Es garanteix un contracte mínim de 12 mesos amb possibilitat de pròrroga.

- També hi ha la possibilitat de treballar com a locum per hores, entre 95-100 €/hora sota certes condicions d'experiència.
- Bones condicions i ambient de treball.
- Molt alta qualitat de les escoles públiques de forma gratuïta.
- Bologna Health Jobs ajudarà el metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i la incorporació a l'hospital del nostre Client com poden ser: revisió dels CV per adaptar-los a les vacants, ajuda amb el registre a l'Irish Medical Council (IMC) , trucs i consells abans de les entrevistes amb els hospitals, ajuda perquè es reconegui la teva experiència a Irlanda si vens de l'estranger, ajuda amb temes de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc.

Requisits:

- Experiència mínima de 6 anys (després de la titulació mèdica primària) en lexercici de la professió mèdica, dels quals no menys de 5 hagin estat dedicats a la Psiquiatria (comptant el seu període de residència).

- Nivell molt alt d'anglès (almenys B2-C1).
- Estar inscrit a l'IMC al registre d'especialistes en Psiquiatria oa qualsevol altra subespecialitat dins de la psiquiatria. Ajudarem tots els candidats a fer això si encara no estan registrats.

Tots els candidats que encara no estiguin registrats han de ser especialistes en psiquiatria dins de la Unió Europea (NO es consideraran CV sense aquest requisit) o, alternativament, han d'haver tingut el títol d'especialista reconegut en un estat membre de la UE i haver exercit durant 3 anys com a psiquiatres a la UE des de la data del reconeixement.

- Experiència a la UE i/o al Regne Unit/Irlanda en atenció ambulatòria i sala d'hospitalització en psiquiatria.

Per aplicar, envieu cv a viviana@bolognahealthjobs.
Més informació a www.bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu