Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
28.06.2024
Especialitat
Psiquiatria
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Indefinido
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs Irlanda està buscant metges especialistes en psiquiatria d'adults per a llocs permanents en un Mental Health Service a Dublín.

Actualment, l'Hospital acull serveis generals per a adults , són especialistes en abús de substàncies, trastorns psicòtics, trastorns alimentaris, psiquiatria de la vellesa i trastorns infantojuvenils.
Els serveis per a pacients de dia acullen una varietat de serveis que inclouen psiquiatria, psicologia i accés als serveis del Pla d'acció de benestar i recuperació.
L'hospital està afiliat a l'University College Dublin, Trinity College Dublin, Royal College of Surgeons d'Irlanda, Dublin City University i la Universitat de Limerick per a programes professionals d'atenció mèdica de pregrau i postgrau.

- Com a metge especilaista o consultant serà part de l'equip de consultants, i serà un dels màxims responsables del departament, per tant tindrà un lloc de lideratge i actuarà amb total autonomia, sota tindrà residents i metges-registrars llicenciats.
- Haurà de supervisar totes les decisions preses pel seu equip i reportarà al director clínic de l'hospital.
El candidat serà responsable de 20 llits per a pacients hospitalitzats aguts i serveis de consulta ambulatòria per a adults i persones majors.
Normalment l'equip està format per:
• 1-2 psiquiatres
• 1 registrar NCHD
• 1 personal d'infermeria
• 1 Terapeuta Ocupacional
• 1 Psicòleg
• 1 Treballador Social
• 0.4 Personal Administratiu

Que s'ofereix:

Pensió contributiva inclosa
Desenvolupament de carrera professional
Programes de formació integral
Suports per a educació
Biblioteca i centres de recerca.
Programa de benestar per a emprats
Programa d'assistència a l'empleat

- És un lloc permanent.
- El salari bàsic brut anual dels consultants en psiquiatria és de fins a 266.000 eur bruts anuals, el salari pot variar si es té més o menys experiència.
- 30 dies de vacances anuals + 10 dies de vacances nacionals.
- Ajudes de 8.000 € a l'any per a projectes d'innovació.
- Fins a 12.000€ per a finançar la formació.
- Bones condicions i ambient de treball.
- La prestació per fill de 140€/mes per fill la podrà obtenir una vegada es converteixi en resident si té fills sota la seva responsabilitat.
- Molt alta qualitat a les escoles .
- Bologna Health Jobs ajudarà al metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i incorporació al nostre hospital client, com per exemple: revisió del CVS per a adaptar-ho a les vacants, ajuda amb el registre en el Irish Medical Council (IMC). , consells i suggeriments abans de les entrevistes a l'hospital, ajuda perquè es reconegui la seva experiència a Irlanda si ve de l'estranger, ajuda amb qüestions de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc. En poques paraules, ens enorgullim de tenir relacions a llarg termini amb candidats que col·loquem, per la qual cosa l'ajudarem en tot el que puguem per a fer-ho.

Requisits:
- Experiència mínima de 6 anys ,dels quals almenys 5 han estat dedicats a la psiquiatria (comptant el seu període de residència). És necessari tenir un especial interès en Psiquiatria de la vellesa.
- Nivell molt alt d'anglès (mínim b2).
- Inscrit en l'IMC en el registre d'especialistes en psiquiatria o qualsevol altra subespecialidad dins de la psiquiatria. Ajudarem a tots els candidats a registrar-se si encara no estan registrats. Som una de les poques agències que realment revisarà tots els seus documents per a poder fer-ho.
- Tots els candidats que encara no estiguin registrats han d'estar qualificats com a especialistes en psiquiatria dins de la Unió Europea (cap CVS es considerarà sense aquest requisit) o, alternativament, o bé tenir l'especialitat reconeguda en un estat membre de la UE i haver exercit durant 3 anys des de la data de reconeixement si escau de fora de la UE.

Si està buscant un altre tipus de treball tenim una àmplia varietat d'ofertes de treball en psiquiatria en tota Irlanda:
També necessitem psiquiatre de nens i adolescents, psiquiatria d'enllaç, psiquiatria amb problemes d'aprenentatge, psiquiatre general d'adults i psiquiatre d'adults dins de l'abús de substàncies.

Per a més informació contactar amb: viviana@bolognahealthjobs.com o a través de la pàgina web: www.bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu