Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
22.11.2022
Especialitat
Psiquiatria
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
CONTRACTE COMPTE ALIÈ (UN ANY O MÉS) O BÉ PER HORES
Funcions del lloc de treball

Psiquiatres per treballar a l'HSE irlandès

Bologna Health Jobs cerca 2 Consultants en Psiquiatria Infantil i Adolescent, 1 Consultant en psiquiatria d'adults i un altre consultant en geriatria psiquiatrica per a diversos Mental Health Services d'Irlanda.
Per a psiquiatria infantil l'hospital està ubicat a la zona nord-est d'Irlanda, una bella àrea no gaire lluny de Dublín.
Per a la resta de posicions està situat a la zona sud est molt a prop de l'àrea de Dublin

. Totes elles amb fantàstiques connexions tant per carretera com per aire.

Detalls del servei:
Aquest lloc és per brindar un servei de psiquiatria als nens ia adults de la zona que experimenten dificultats psiquiàtriques, reportant al Director Clínic Executiu i al Cap del Servei de Salut Mental.
Contracte a termini fix, inicialment per UN ANY. Excel·lent salari competitiu (des de 147.685.000 fins a 221.765.000€ a l'any-salari brut + guàrdies + complements). Salari mensual net aproximat de 7500-9000€ nets/mes després d'impostos i deduccions de pensions. Tot això basat en la seva experiència prèvia al nivell de Consultant. També serà per fer fins a un 20% de treball addicional amb pacients privats durant la seva estada a l'hospital
. També pots treballar com a locum consultant, amb un preu hora de 90-100 €/h.
Tenir almenys 5 anys d'experiència com a Consultant de Psiquiatria de Nens i Adolescents o adults
- Requisits:
Registrar-se com a especialista a la Divisió d'Especialistes del Consell Mèdic d'Irlanda en l'especialitat de psiquiatria.
Tot metge ha d'estar titulat com a especialista en psiquiatria a un país de la Unió Europea.
-- Alt nivell de domini de l'anglès (parlat i escrit). Cap candidat sense fluïdesa a l'idioma serà preseleccionat per a l'entrevista, el nivell mínim acceptable és un nivell B2-C1.

Altres beneficis:
- 31 dies laborables a l'any festius+10 festius - Contracte HSE
- 7 dies de permís d'estudis per a assistència a congressos/seminaris
- Fins a 3000€/any per a finançament educatiu.
- Bologna Health Jobs ajudarà el metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i la incorporació a l'hospital del nostre Client com poden ser: revisió dels CV per adaptar-los a les vacants, ajuda amb el registre a l'Irish Medical Council (IMC) , tipus i consells abans de les entrevistes amb els hospitals, ajuda perquè es reconegui la teva experiència a Irlanda si vens de l'estranger, ajuda amb temes de reubicació, Assessorament fiscal, Planificació de carrera a Irlanda, etc.
Passos bàsics per aconseguir una feina com a psiquiatre a Irlanda a través de BHJ:

1. Enviar CV a viviana@bolognahealthjobs.com

2. Omplir els documents que t'enviarà BHJ que consisteixen bàsicament en un model de CV de l'HSE, un qüestionari i una breu prova de nivell danglès.

3. Es posarà en contacte una persona de BHJ per revisar aquests documents i veure quina estratègia s'ha de seguir per aconseguir una feina.

4. Un cop presa la decisió de seguir endavant cal iniciar el tràmit de Registrar-se a l'IMC.

5. Al final del procés de registre d'IMC, s'entrevistarà amb els nostres clients.

6. Un cop tinguis el teu registre podràs començar a treballar.

Per a més informació sobre el lloc esmentat anteriorment, envieu el vostre CV per correu electrònic a viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu