Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
15.02.2024
Especialitat
Pediatria i les seves àrees específiques
Àmbit geogràfic
Finlandia
Durada
Indefinido
Funcions del lloc de treball

Comença de nou en una illa enmig de la Mar Bàltica! L'hospital està situat en una illa entre Finlàndia i Suècia. Encara que l'illa és finlandesa, l'idioma que es parla és el suec. Té aproximadament 30.000 habitants (i creixent) però a causa de la ubicació geogràfica, necessiten tenir un hospital d'emergència totalment equipat que cobreixi des de pediatria, obstetrícia/ginecologia, cirurgia, otorrinolaringologia, oftalmologia, medicina interna amb totes les seves subespecialidades, ortopèdia, etc.
Per al departament de pediatria es necessita un metge qualificat. Es tracta a tots els nens d'entre 0 i 18 anys i, donada la base poblacional limitada, la varietat de diagnòstics i malalties que es presenten és molt àmplia. També es veuen diagnòstics molt rars. La clínica està molt ben organitzada i inclou tant una clínica de trastorns alimentaris com una clínica ambulatòria de psiquiatria infantil.
A més, la col·laboració entre les clíniques funciona molt bé i la col·laboració entre companys i infermeres és alta. Existeix molt bon clima laboral a l'hospital.

crossmenu