Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
26.01.2024
Especialitat
Medicina Interna
Àmbit geogràfic
TARRAGONA
Durada
INDEFINIT
Funcions del lloc de treball

Xarxa Sanitària i Social i Docent de Sta Tecla en Tarragona precisa un METGE/METGESSA ESPECIALISTA EN MEDICINA INTERNA per l´HOSPITAL COMARCAL EL VENDRELL ( Tarragona).
Hospital del Vendrell pertany a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que és una agrupació de fundacions que pertany a la xarxa sanitària pública de Catalunya.
Està formada per més de 40 centres i dóna assistència a una població de 350.000 habitants del territori del Baix Penedès i Tarragonès.
Es una agrupació sanitària amb 3 centres hospitalaris amb diferent complexitat, que treballen de forma coordinada entre ells, centres d´atenció especialitzada com són l´Hospital Santa Tecla, Hospital Comarcal del Vendrell i Complex Sanitari i Social al Llevant, centres d´atenció primària des del Tarragonès al Baix Penedès i centres d´atenció sociosanitària i residencial.

Necessitem incorporació d'un facultatiu especialista en Medicina Interna via MIR al seu equip assistencial integrat per 9 membres. L’activitat es desenvoluparia a l'àrea d'hospitalització d'aguts, suport al servei d'urgències, consultes externes pròpies de l'especialitat i monogràfiques ( malaltia tromboembòlia, unitat d'insuficiència cardíaca, risc cardiovascular, patologia autoimmune o infeccioses) i proper projecte d’Hospital de dia d’insuficiència cardíaca.
Es facilitarà la formació continuada i la col·laboració en la creació i actualització de protocols, participació en les diferents comissions de l'Hospital i nous projectes així com en la docència i formació de metges residents de Medicina Familiar i Comunitària.
S´Ofereix
• Contracte INDEFINIT
• Incorporació immediata
• Jornada completa: 1688 h/ any
• Retribució de Facultatiu Especialista segons conveni SISCAT
• Jornada de matins, en horari de 8 a 15.30 h i de 1 tarda 14 a 21h de forma rotatòria, aproximadament 3 tardes al mes.
• Guàrdies : presencia diürna (de 8 a 20h) els caps de setmana i festius
• Formació continuada i carrera professional
• Possibilitat d´allotjament sense cost els dos primers mesos

Es requereix
• Títol d´especialista via MIR en Medicina Interna

Interessats/es poden enviar el cv a la següent adreça: anaflores@xarxatecla.cat.
Per mes informació podeu trucar a 618454635 i preguntar per Ana Flores.

crossmenu