Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
01.02.2024
Especialitat
Medicina Física i Rehabilitació
Àmbit geogràfic
ALT PENEDÈS I GARRAF
Durada
Contracte interí pendent de convocatòria.
Funcions del lloc de treball

Cerquem un/a Cap de Servei de la Unitat de Medicina Física i Rehabilitació per incorporar-se al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), l’Hospital Sant Antoni Abat i el Centre d’Atenció Primària de Baix-a-Mar (Vilanova i la Geltrú).

I per què amb nosaltres?
- Som un Consorci públic amb 280 llits d’hospitalització d’aguts i 170 d’hospitalització d’atenció intermèdia.
- Disposem d’un servei de Rehabilitació amb 3 metges/esses especialitzats , amb un projecte de creixement d’aquest.
- La nostra unitat disposa de ecògraf propi al centre de Rehabilitació , i realitzem, a part de la patologia de l’Aparell Locomotor , rehabilitació de pacients amb malalties NRL , respiratòria , Logopedia , Terapia ocupacional, rehabilitació de l’ATM ,del linfedema, de la incontinència urinària , tractament amb punció seca, infiltracions amb toxina botulínica, etc. A més, segons les teves inquietuds professionals, podràs ampliar la teva trajectòria professional.
- Apostem per la recerca i la innovació
- La docència és un punt clau per a nosaltres; estem associats a la Universitat de Barcelona i treballem en col·laboració amb altres universitats. Oferim places MIR de COT , d’algunes especialitats com geriatria i tenim com a objectiu incrementar l’oferta en d’altres.
- Trobaràs un excel·lent ambient de treball.
- Possibilitat de flexibilitat horària i de dedicació en funció del compromís i la implicació.
- Els nostres centres estan situats pròxims a Barcelona i es troben ben comunicats, tant amb transport públic com amb vehicle privat.
Missió:
Dirigir l’activitat assistencial, docent i de recerca del servei, en el marc de l’estratègia de l’àrea i del CSAPG, aconseguint un servei de qualitat integrat per professionals preparats i motivats en cada una de les tres activitats.

Funcions:
- Garantir una assistència de qualitat del servei gestionant els recursos de forma eficient de forma que cada pacient rebi el conjunt de serveis diagnòstics i terapèutics més adequats, tenint en compte la continuïtat assistencial i millora dels processos assistencials, dins del marc de l’àrea, el CSAPG i en relació amb l’entorn.
- Liderar dins l’organització i com expert tots els aspectes tècnics relacionats amb l’Àrea, proposant noves activitats, adequacions o implantacions tècniques, nous protocols i projectes.
- Liderar i coordinar les persones a càrrec seu, assegurant que actuen d’acord amb l’estratègia, valors, missió i visió del CSAPG, vetllant al mateix temps per la seva competència, implicació i satisfacció i posant l’èmfasi en la coordinació entre equips, processos i projectes i el manteniment del clima laboral apropiat.
- Impulsar i supervisar els projectes de docència i recerca que es duen a terme al servei amb la finalitat d’assegurar el seu bon funcionament des del punt de vista mèdic i deontològic.
- Portar a terme aquelles activitats assistencials, de recerca i docència que per organització del servei tingui assignades.
Requisits:
- Acreditació de la titulació de Llicenciat/da en Medicina (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).
- Acreditació de l’especialitat en Medicina Física i Rehabilitació via MIR (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).
Oferim:
- Contracte interí pendent de convocatòria.
- Retribució segons vàlua del candidat.
- Jornada completa (1.688 hores anuals).
- Incorporació immediata.
Es valorarà:
- Experiència en la gestió i lideratge d’equips.
- Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.
- Interès en la creació d’un projecte per augmentar les prestacions i la complexitat de la nostra activitat com a centre de RHB de referència en el territori

Període de presentació de candidatures i documentació:
Des del dia següent a la publicació del present anunci fins el 17 de març 2024.

Mitjà de presentació de documentació:
Les persones interessades hauran d’enviar curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència CAP_REHAB_2024

crossmenu