Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
14.05.2024
Especialitat
Medicina Familiar i Comunitària
Àmbit geogràfic
Noruega
Durada
Indefinido
Funcions del lloc de treball

T'agradaria desenvolupar-te en medicina general en un petit i encantador poble en Trøndelag? Llavors definitivament hauries de continuar llegint!
En el centre medico de Snåsa en Trøndelag, pots esperar un ambient de treball agradable amb condicions laborals favorables i un equip que prospera i col·labora bé.
Estem buscant un especialista en medicina familiar. Lloc permanent amb una llista d'aproximadament 700 pacients.
Data d'inici: 2 de gener de 2025.

Com serà un dia típic de treball?
En el centre medico de Snåsa, formaràs part d'un equip amigable i professionalment competent compost per tres metges generals, un metge resident i tres infermeres. Aquí, hi ha un alt grau de col·laboració i cooperació entre el personal.
Seràs responsable d'aproximadament 700 pacients amb un horari de treball de 08.00 a 15.30. A més del treball en l'oficina mèdica, estaràs involucrat en el servei de guàrdia en el Servei Mèdic d'Emergència Intermunicipal de Steinkjer amb 2-4 torns al mes. Alguns dies també poden implicar la participació en tasques municipals, com a visites a llars d'ancians en el municipi.
S'assignarà temps per a la paperassa i tindràs autonomia sobre aquest temps. L'oficina mèdica practica el suport col·legial durant absències i vacances.
L'ambient de treball es caracteritza per la col·laboració, el suport i un fort sentit de comunitat!

679481729

ana@dignusmedical.no

crossmenu