Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

Alerta de producte sanitari núm. 2020-238

12/05/2020
Categoria:

La Unitat de Vigilància de Productes Sanitaris de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ens ha enviat l’alerta de vigilància de productes sanitaris que us adjuntem.

Us adjuntem aquesta informació per tal que en tingueu coneixença i pugueu donar les instruccions corresponents.

Si al vostre centre es detecta un incident greu amb un producte sanitari, el professional sanitari que l’hagi detectat ha d’accedir al portal NotificaPS i seguir les instruccions que s’hi indiquen. El portal permet indicar tota la informació relativa a l’incident i al producte i adjuntar documentació addicional rellevant, com ara la història clínica, proves diagnòstiques, ... Un cop feta la notificació, es rebrà un justificant de recepció per correu electrònic amb un localitzador que permetrà consultar la informació aportada i, si és el cas, els resultats del procés d’investigació de l’incident.

Per a qualsevol informació, podeu adreçar-vos als telèfons següents: 935 566 453/ 935 566 185.  Si canvieu d’adreça de correu electrònic us demanem que ens ho notifiqueu tot retornant aquest missatge de correu electrònic amb el canvi de dades

crossmenu