Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

A l’abril, celebració de les VIII Jornades Nacionals de Residents i Tutors de SEMERGEN a Santander

19/02/2020
Categoria:

Jornades residents i tutors SEMERGEN

La Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària (SEMERGEN) prepara les VIII Jornades Nacionals de Residents i Tutors, que se celebraran del 2 al 4 d’abril, a Santander. SEMERGEN atorga 150 beques a residents que en siguin socis i presentin comunicacions i casos clínics a les jornades. El termini per lliurar comunicacions finalitza el 2 de març.

El programa preliminar contempla la defensa de comunicacions, sessions per als residents i sessions per als tutors i diferents tallers. Així mateix, tindrà lloc una reunió de la Xarxa d’Investigadors Residents SEMERGEN (RIRES). Els temes que s’abordaran seran la presa de decisions compartida, el marc legal durant la residència, l’abordatge del pacient pluripatològic, noves tecnologies a la consulta, ecografia clínica, habilitats per a la tutorització i la relació tutor-resident, entre d’altres.

Entre els ponents, hi ha membres del Grup de Treball de Tutors de SEMERGEN, com els Drs. José Manuel Comas, Javier Benítez, Rubén Sánchez, Juan Carlos López Caro, Gustavo Cristóbal Rodríguez i les Dres. Paula Morán i Naiara Cubelos.

Més informació i inscripcions, a  https://www.jornadasresidentesytutoressemergen.es/.

 

crossmenu