Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

21 d'Abril, Assemblea Anual Ordinària 2022

31/03/2022
Categoria:

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida celebrarà la seva assemblea anual ordinària el proper dia 21 d’abril, a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18:30 hores, en segona, a la sala d’Actes de la Facultat de Medicina de la UdL.

L’ordre del dia inclou la presentació de l’informe del president, Dr. Ramon Mur, i la memòria d’activitats que exposarà el Secretari de la Junta de Govern, Dr. Daniel Lacasta. Posteriorment, es donaran a conèixer el balanç i la liquidació del pressupost del 2021 i la proposta pressupostària per al 2022 del col·legi i de les seccions col·legials i, si s’escau, s’aprovaran.

Després de l'Assemblea, la secció de Metges Jubilats ha organitzat un acte per a homenatjar els Col·legiats Honorífics, metges que s’han jubilat en el transcurs de l’any passat, en el qual se’ls farà entrega d’una insígnia i un diploma. Aquesta cerimònia tindrà lloc a la Capella de l’Hospital Santa Maria.

A continuació i en el mateix indret, està previst un concert del grup “Pop Piano Quartet" en honor dels Col·legiats homenatjats, sobre les 20:00h.

crossmenu