Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Col·laborem per ajudar

Convenis i col·laboracions

IRBLleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) i el COMLL mantenen un acord de col·laboració per a fomentar la recerca biomèdica a Lleida entre les persones col·legiades al Col·legi. Aquesta sinergia permet donar a conèixer l’IRBLleida entre els col·legiats i col·legiades i iniciar activitats de col·laboració per ambdues parts.

Tot seguit trobareu els passos que cal seguir per a dur a terme un projecte de recerca o un assaig clínic a l’IRBLleida:

Formalitzar l’adscripció a l’IRBLleida mitjançant l’adhesió a un grup de recerca (cal contactar directament amb l’investigador/a principal) o la creació d’un grup propi (consulteu els criteris a projects@irblleida.cat).

En cas que vulgueu preparar un projecte de recerca, contacteu amb la Unitat de Projectes de l’IRBLleida (projects@irblleida.cat o scambray@irblleida.cat).
Si es vol realitzar un Assaig Clínic o un Estudi Observacional, contactar amb la Unitat d’Assaigs Clínics (afernandez@irblleida.cat).

Cal tenir en compte que l’experimentació animal, l’ús de dades o mostres de pacients, o la participació de voluntaris/es requereixen l’aprovació del Comitè d’Ètica i Experimentació Animal (CEEA) o del CEIm (Comitè Ètic d’Experimentació en Medicaments) segons correspongui. Aquesta aprovació pot trigar unes setmanes a donar-se.

crossmenu