Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Col·laborem per ajudar

Convenis i col·laboracions

Grups 
d’Acompanyament 
al Dol

L’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida neix l’any 2004 amb la voluntat d’ajudar persones en dol, entenent el dol com el procés d’elaboració del dolor infligit per una pèrdua significativa, especialment per la mort d'una persona estimada.
Són un grup de persones preparades i formades per ajudar en l’elaboració del dol, ja que han passat per la mateixa experiència, donar recolzament emocional i social, i potenciar les capacitats de cadascú per poder afrontar i resoldre els problemes derivats de la pèrdua d'un ésser estimat.
Es basen en l’ajuda mútua, i no solament volen beneficiar-se’n individualment, sinó també recíprocament, sense intercanvi econòmic. Acullen i respecten tothom en les seves creences i realitats.

Grups Dol Lleida i el COMLL mantenen un acord de col·laboració per fomentar la formació, la divulgació i  el tractament del dol en l’àmbit de l’atenció mèdica a Lleida entre les persones col·legiades al COMLL.
Aquesta sinergia vol donar a conèixer Grups Dol Lleida entre els col·legiats i col·legiades del COMLL i iniciar activitats de col·laboració per ambdues parts.
crossmenu