Col·laborem per ajudar

Convenis i col·laboracions

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida

La Cambra de Comerç de Lleida i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida disposen d’un acord de col·laboració perquè les empreses lleidatanes que formen part de la Cambra puguin oferir serveis i avantatges als col·legiats del COMLL.

Aquest acord es plasma en forma d’ofertes i promocions disponibles en aquesta web i a les quals podran accedir tots els metges de Lleida només presentant el seu carnet col·legial. El conveni tindrà una durada d’un any prorrogable anualment.

Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha explicat que aquest pacte suposa una aliança estratègica per captar i retenir talent a les nostres terres: “A Lleida, tenim la sort de ser petits i conèixer-nos tots. És per això que cal aprofitar-ho i crear aliances estratègiques entre els principals agents del territori per tirar endavant.” Per la seva banda, el Dr. Ramon Mur, president del COMLL, destaca que “el Col·legi Oficial de Metges de Lleida compta amb més de 2.000 metges inscrits i treballem perquè tots gaudeixin de serveis de qualitat i proximitat”.
crossmenu