Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
18.10.2022
Especialitat
Radiodiagnòstic
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
1 any mínim
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs està buscant radiòleg general per treballar en un hospital Universitari a prop de Dublin al comtat d'Offaly, gestionat per Dublin Midlands Hospital Group. amb molt bones connexions de transport. Compta amb excel·lents escoles, botigues i restaurants en un entorn molt agradable.
L'hospital compta actualment amb 231 llits en funcionament repartits entre les especialitats incloent un hospital de dia de 21 llits.
BENEFICIS:

- Contractes inicials d'1 any amb àmplies possibilitats de ser estesos.

-Estabilitat laboral
- Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.

- Salari base segons escala salarial de l'HSE irlandes està entre 139000€ i 180000€ (escala tipus B segons HSE €139,414, €144,376, €151,228 €152,256, €156,907, €161,569,13,16 en un nivell o un altre segons l'experiència prèvia. Aquests salaris són per a una jornada laboral de 39 hores setmanals. El salari net total després d'impostos incloent guàrdies estaria en entorn dels 6500-7000 eur nets+ pacients privats+ guàrdies

També és possible treballar com a locum amb un salari hora de 90-100 eur hora, segons experiència

- 31 dies laborables de vacances per a Consultants ( equival a 6 setmanes naturals) i 32 dies naturals per a Registrars. A aquests se li deu afegir festes nacionals que n'hi ha 8 al llarg de l'any.
- 7 dies a l'any per a conferències o cursos de formació per a Consultants i 18 dies per semestre per a Registrars.
- Fins a 3000€ per a cursos de formació per a Consultants.
- Bones condicions de treball i ambient.

ALTRES BENEFICIS:
- Es pot obtenir una subvenció mensual de 140€ per fill/mes una vegada que el metge passi a ser resident al país.
- Molt alta qualitat de col·legis públics que a més són gratuïts.
- BHJ ofereix tota una sèrie d'ajuts al candidat durant el procés de selecció com són: revisió de CVs per adequar-los a les ofertes, ajuda amb el registre al col·legi mèdic de la República d'Irlanda (IMC), assessorament per a la preparació de les entrevistes amb els hospitals, ajuda per aconseguir acreditar lexperiència a Espanya o altres països, ajuda amb temes de relocalització, etc.

REQUISITS
1. Especialitat realitzada en un país de la UE o homologada a la UE per a llocs de Consultant.
3. El candidat s'ha de registrar a l'IMC (Irish Medical Council). En cas de no estar registrat se l'ajudarà amb tota la paperassa. Hi ha un temps estimat per al registre de 2 a 3 mesos.
4. Nivell d'anglès elevat (mínim de B2)
FORMA D'APLICAR

Tots els candidats interessats deuen enviar un CV en anglès a la següent adreça de correu electrònic: viviana@bolognahealthjobs.com. A l'assumpte de l'email s'ha de posar l'especialitat i el nivell al qual apliques. S'aclarirà qualsevol dubte o aclariment sobre els llocs de treball un cop rebut el CV.
Podeu visitar la nostra web: www.bolognahealthjobs.com i obtenir més informació

Contacte:

  • 687242483
  • viviana@bolognahealthjobs.com
Arxiu adjunt
-
crossmenu