Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
09.02.2024
Especialitat
Radiodiagnòstic
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Jornada completa, compte aliè i presencial
Funcions del lloc de treball

Consultants en Radiologia-Irlanda

Bologna Health Jobs Irlanda amb la col·laboració del HSE cerca 3 metges especialistes amb àmplia experiència en radiologia general i altres dues amb especial interès en radiologia mamària a Irlanda.

Seran responsables de diagnosticar i tractar lesions i malalties mitjançant procediments (exàmens/proves) d'imatges mèdiques (radiologia), com a raigs X, tomografia computada (TC), ressonància magnètica (IRM), medicina nuclear, tomografia per emissió de protons ( PET) i ultrasò

Beneficis :

- El salari bàsic brut anual dels Consultants oscil·la entre 217.235€-261.051€ (37 hores setmanals) + guàrdies. Salari mensual net aproximat de 9.500€-12.000€ nets/mes després d'impostos i deduccions.

- 30 dies laborables per any de vacances anuals + 10 dies festius per any
- Ajudes de 8.000€ anuals per a projectes d'innovació.

- Fins a 12.000€ per a finançament educatiu.

- Bones condicions i ambient de treball.

- Subsidi per fill de 140€/mesnen es pot obtenir una vegada siguis resident si tens fills sota la teva responsabilitat.

- Molt alta qualitat de les escoles públiques gratuïtes.

- Bologna Health Jobs ajudarà al metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i incorporació al nostre hospital Client, com per exemple: revisió de CV per a adaptar-los a les vacants, ajuda amb el registre en el Irish Medical Council (IMC). , consells i suggeriments abans de les entrevistes a l'hospital, ajuda perquè es reconegui la seva experiència a Irlanda si ve de l'estranger, ajuda amb qüestions de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc. En poques paraules, ens enorgullim de tenir relacions a llarg termini amb candidats que col·loquem, per la qual cosa l'ajudarem en tot el que puguem per a fer-ho.

Requisits:

- Busquem un metge especialista radiòleg amb àmplia experiència en l'exercici de la professió mèdica.

- Nivell molt alt d'anglès (almenys C1). No és necessari passar cap prova.

- Registrar-se com a especialista en la Divisió d'Especialistes en el Consell Mèdic d'Irlanda en l'especialitat de Radiologia General. Ajudem amb el procés.

- Tots els candidats que encara no estiguin registrats han d'estar qualificats com a especialistes en Radiologia dins de la Unió Europea (NO es consideraran CV sense aquest requisit) o alternativament han de tenir el títol d'especialista reconegut en un estat membre de la UE i haver exercit durant 3 anys. des de la data de reconeixement.

Si estàs interessat envia el teu CV en anglès a viviana@bolognahealthjobs.com.
Pots visitar-nos en www.bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu