Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
11.04.2024
Especialitat
Radiodiagnòstic
Àmbit geogràfic
Baix Empordà
Durada
Indefinida
Funcions del lloc de treball

L’Hospital de Palamós forma part de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que inclou l’atenció primària, atenció especialitzada i atenció sociosanitària.

La Unitat de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital de Palamós necessita incorporar 1 metge/ssa especialista en radiodiagnòstic per integrar-se en un equip format per 7 radiòlegs, 24 TSID, 2 infermeres, 3 auxiliars d’infermeria i 2 auxiliars sanitaris.

El servei disposa d’una RM 1.5 T, un TC multitall de 64 corones, un mamògraf digital amb esterotàxia, un telecomandament digital, 4 ecògrafs digitals, un densitòmetre i tres equips de radiologia convencional.

S’OFEREIX:

 Contractació laboral indefinida a jornada completa com a Metge/ssa Adjunt de staff a la Unitat de Diagnòstic per la Imatge.
 Sou segons III Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.
 Possibilitat de realitzar teletreball -un mòdul setmanal-, sempre que les necessitats del Servei ho permetin.
 Incorporació immediata.
 Programa actiu de formació continuada i reciclatge.

CANDIDATS/ES INTERESSATS/DES:
Entra a la web www.ssibe.cat – borsa de treball, clica damunt l’oferta de treball que correspon i clica damunt a la pestanya “INSCRIURE’M EN AQUESTA OFERTA” - cal omplir tots els camps i adjuntar CV actualitzat, carta de motivació i altre documentació addicional que es consideri oportuna.
Referència: HP-RX

Per a més informació,
972 60.92.39 – csoler@ssibe.cat (Sra. Carmen Soler)

crossmenu