Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
30.06.2023
Especialitat
Pneumologia
Àmbit geogràfic
Irlanda
Durada
Temporal, d'un any a dos, amb ampliació
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs està BUSCANT 3 consultants en medicina respiratòria amb experiència en medina interna , per a tres hospitals, dos situats en la zona sud-est i l'altre en la zona oest.

Interessats que estiguin considerant una oportunitat de reubicació, la zona Sud-est d'Irlanda és una àrea vibrant i pròspera que ofereix un excel·lent lloc per a viure i treballar . Cork és la segona ciutat més gran d'Irlanda i, gràcies a la creixent inversió privada i governamental, s'ha convertit en la regió de més ràpid creixement del país. Històricament era un centre per a la indústria pesant i el comerç internacional, Cork és ara un centre de renom mundial per a líders de la indústria farmacèutica i tecnològica, amb Apple, Dell, Pfizer i Amazon amb una presència significativa a la regió.

La zona de Galway és una zona molt prospera una ciutat bohèmia, agradable i amant de la música tradicional. Molt bons restaurants i un entorn espectacular.

BENEFICIS:

- Contractes inicials d'1 any mínim amb àmplies possibilitats de pròrroga.
-Estabilitat laboral
- Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.
- El salari basi per a Consultants fins a 257.000 € per any + guàrdies+ pacients privats (escala tipus B segons HSE) estaràs en un nivell o un altre segons l'experiència prèvia. Aquests salaris corresponen a una jornada laboral de 37 hores setmanals. El salari net total després d'impostos inclosos les guàrdies rondaria els 8.000-10.000 euros nets
- Bones condicions de treball + paquet de beneficis
- BHJ ofereix tota una sèrie d'ajudes al candidat durant el procés de selecció com: revisió de CVs per a adequar-los a les ofertes, ajuda amb la inscripció en el col·legi mèdic de la República d'Irlanda (IMC), assessorament per a l'elaboració de les entrevistes amb hospitals, ajuda per a acreditar experiència a Espanya o en altres països, ajuda en temes de reubicació, etc.

REQUISITS:
1 Formació d'especialista realitzada en un país de la UE o reconeguda a la UE
2. El candidat ha de registrar-se en l'IMC. Si no està registrat, se l'ajudarà amb tots els tràmits. Hi ha un temps estimat per al registre de 3-4
mesos.
3. Excel·lents habilitats escrites i orals en anglès.

Interessats enviar cv a: viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu