Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
16.06.2023
Especialitat
Oftalmologia
Àmbit geogràfic
Suècia
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

Comença de nou en una illa enmig de la Mar Bàltica! Gaudeix de l'aire fresc de la mar i d'un arxipèlag en un entorn segur. Anar d'illa en illa. Detingui's quan vegi un rètol temptador al costat de la carretera; podria portar-lo a una petita fleca, un lloc d'artesania, una exhibició d'art o una granja.
Sona temptador? L'hospital de l'illa busca un especialista en oftalmologia. Aquest ets el teu?
L'hospital en qüestió està situat en una illa entre Finlàndia i Suècia. Encara que l'illa és finlandesa, l'idioma que es parla és el suec. Té aproximadament 30.000 habitants (i creixent) però a causa de la ubicació geogràfica, necessiten tenir un hospital d'emergència totalment equipat que cobreixi des d'obstetrícia/ginecologia, cirurgia, otorrinolaringologia, oftalmologia, medicina interna amb totes les seves subespecialidades, ortopèdia, etc.
Per al departament d'oftalmologia es necessita un metge qualificat. Busquem un especialista dins de la disciplina que sigui autosuficient dins d'un ampli espectre d'exàmens i intervencions. Les condicions de treball són molt bones, tant en termes d'hores de treball, companys, salari i altres beneficis importants.
L'hospital ofereix:
• Un entorn de treball estimulant i agradable en un entorn modern, encara que petit
• Equip modern
• Bona cooperació amb el departament respecte a l'educació superior, cursos i congressos.
• Condicions atractives i horaris de treball regulats que brindaran temps per a la família i els entreteniments
Si et mudes amb la teva família, les escoles es troben entre les millors dels països nòrdics i la desocupació és baixa.
Si troba això interessant, estarem més que feliços de tenir una discussió incondicional i explicar-li sobre el procés i què esperar. El seu contacte amb nosaltres és, per descomptat, incondicional i confidencial.

Email de contacte: ana@dignusmedical.no

Arxiu adjunt
-
crossmenu