Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
28.04.2024
Especialitat
Neurologia
Àmbit geogràfic
LLeida
Durada
Contrato indefinido
Funcions del lloc de treball

Vols desenvolupar la teva carrera professional en l'empresa líder a nivell mundial en teràpies respiratòries?

Des de la divisió Healthcare and Pharma de Manpower Professional Recruitment, ens trobem en la cerca d'un mèdic pneumòleg per a formar part de l'equip de pneumologia de l'empresa líder en teràpies respiratòries.

Lligada a aquesta missió el nostre metge/a especialitzat en pneumologia haurà de cobrir les següents tasques que combinen un rol assistencial, de recerca i de desenvolupament de projectes:

• Garantir la màxima qualitat de processos assistencials, d'acord amb els procediments estandarditzats de la companyia.
• Promoure la protecció i promoció de la salut mitjançant el desenvolupament de plans interdepartamentals en coordinació amb el Responsable Assistencial de la Delegació.
• Valorar la introducció de noves tecnologies i proposar programes científics o de recerca.
• Aportar solucions innovadores en el marc de les teràpies respiratòries en benefici dels pacients i de la millora de la seva qualitat de vida.
• Garantir la implementació dels programes d'educació sanitària per al personal assistencial, per als pacients, cuidadors i familiars.
• Coordinar amb els serveis de pneumologia nous processos de seguiment de les teràpies respiratòries domiciliàries.
• Avaluar els coneixements, habilitats i actituds del personal assistencial, promovent la millora contínua de la qualitat de vida dels pacients.
• Col·laborar amb les línies de recerca clínica i epidemiològica que determinin els responsables hospitalaris i amb els programes de rehabilitació, educació sanitària i prevenció de malalties respiratòries. Seguiment del pacient fràgil ventilat, en coordinació amb la Responsable Nacional Assistencial i els Responsables Assistencials Referents.

Condicions:
- Contracte indefinit.
- Horari de Dilluns a divendres de 8 a 17, sense guàrdies.
- Salari competitiu.

Arxiu adjunt
-
crossmenu