Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
31.10.2023
Especialitat
Neurologia
Àmbit geogràfic
Alt Penedès i Garraf
Durada
Interinitat pendent de convocatòria
Funcions del lloc de treball

Cerquem un/a Metge/essa especialista en Neurologia per incorporar-se al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), l’Hospital Sant Antoni Abat i el Centre d’Atenció Primària de Baix-a-Mar (Vilanova i la Geltrú).
El Servei de Neurologia està format per un equip humà de nou professionals que desenvolupen la seva activitat assistencial en hospitalització de Neurologia, consultes externes de neurologia general i consultes monogràfiques, i gabinets d’exploracions complementàries (Dúplex TSA/TC, electromiografia i electroencefalografia).

I per què amb nosaltres?
- Desenvoluparàs les teves funcions en una consulta especialitzada en Neurologia general, consulta monogràfica segons especialització, hospitalització i exploracions complementàries.
- Formaràs part d’un consorci hospitalari d’àmbit comarcal amb un pla de formació continuada on podràs desenvolupar la teva carrera professional.
- Disposaràs de facilitats per poder assistir a congressos i jornades.
- Tindràs la possibilitat de realitzar projectes d’investigació i docència.

Requisits:
- Acreditació de la titulació de Llicenciat/da en Medicina (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).
- Acreditació de l’especialitat en Neurologia via MIR (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).

Oferim:
- Contracte d’Interinatge pendent de convocatòria.
- Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT) amb possibilitat de carrera professional.
- Jornada completa (1.688 hores anuals).
- Incorporació immediata.

Es valorarà:
- Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Període de presentació de candidatures i documentació:
Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 29 de desembre 2023

Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació:
Les persones interessades hauran d’enviar sol·licitud i curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència NEURO_CSAPG_2023

crossmenu