Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
25.04.2023
Especialitat
Medicina Interna
Àmbit geogràfic
Irlanda
Durada
compte aliè
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs està BUSCANT 1 consultant en medicina interna per a un dels hospitals privats de més ràpid creixement al sud-est d'Irlanda. Ofereixen una varietat de serveis mèdics datenció secundària i terciària i també sespecialitzen en la cura de pacients amb afeccions cardíaques, vasculars, oculars, ortopèdiques i de la columna. També ofereixen serveis d'atenció cardíaca urgent i d'emergència.

Interessats que estiguin considerant una oportunitat de reubicació, aquesta és una àrea vibrant i pròspera que ofereix un excel·lent lloc per viure i treballar a la costa sud-est d'Irlanda. Cork és la segona ciutat més gran d'Irlanda i, gràcies a la creixent inversió privada i governamental, esdevindrà la regió de creixement més ràpid del país. Històricament un centre per a la indústria pesada i el comerç internacional, Cork és ara un centre de renom mundial per a líders de la indústria farmacèutica i tecnològica, amb Apple, Dell, Pfizer i Amazon amb una presència significativa a la regió.
Si vols créixer com a metge en un país de parla anglesa de la UE, aquesta és la teva oportunitat!

BENEFICIS:

- Contractes inicials de 1 any mínim amb àmplies possibilitats de pròrroga.
-Estabilitat laboral
- Àmplies oportunitats de desenvolupament professional.
- El salari base per a Consultants és de fins a 250.000 € per any (escala tipus B segons HSE) estaràs a un nivell o altre segons l'experiència prèvia. Aquests salaris corresponen a una jornada laboral de 37 hores setmanals. El salari net total després d'impostos inclosos els guàrdies rondarien els 8.000-10.000 euros nets + trucades
- Bones condicions de treball + paquet de beneficis
- BHJ ofereix tota una sèrie d'ajuts al candidat durant el procés de selecció com: revisió de CVs per adequar-los a les ofertes, ajuda amb la inscripció al col·legi mèdic de la República d'Irlanda (IMC), assessorament per a l'elaboració de les entrevistes amb hospitals, ajuda per acreditar experiència a Espanya oa altres països, ajuda en temes de reubicació, etc.

REQUISITS
1 Formació d'especialista realitzada a un país de la UE o reconeguda a la UE
2. El candidat s'ha de registrar a l'IMC. Si no esteu registrats, se us ajudarà amb tots els tràmits. Hi ha un temps estimat per al registre de 3-4
mesos.
3. Excel·lents habilitats escrites i orals en anglès.

Interessats enviar cv a: viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu