Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
01.03.2024
Especialitat
Medicina d'Urgències
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Desde seis hasta dos años+permanente
Funcions del lloc de treball

Diversos hospitals del HSE d'Irlanda amb la col·laboració de Bologna Health Jobs Irlanda busquen metges consultants i de NCHD en medicina d'emergències per a contractes de 12 mesos a dos anys+permanent.

Detalls :

El candidat seleccionat s'unirà a un equip l'objectiu principal del qual és garantir que el departament brindi els més alts estàndards de Medicina d'Emergències. Seràs part de l'equip responsable de reanimar a pacients, per tant és necessari saber tractar pacients d'alta complexitat.

Ha d'estar preparat per a atendre qualsevol pacient amb qualsevol afecció. Part d'aquesta funció és reconèixer i tractar ràpidament als qui puguin no trobar-se bé o requerir una reanimació oportuna. S'espera que el candidat determini quins pacients poden ser donats d'alta de manera segura, amb o sense seguiment addicional, i que reconegui a aquells que necessiten més recerca i ingrés sota la cura d'un equip especialitzat.

Beneficis:

• Contracte inicial de 12 mesos (per a llocs de consultant podria ser de fins a 2 anys amb un paquet de reubicació).
• Salari mensual net aproximat de 9.000-12.000 € nets/mes per a consultants i 5.000 € per a llocs de registrars (nou POCC 2023).
• Possibilitat de cobrar a través de l'agència Locums de 90-130€/hora (+IVA). L'agència ajudarà el metge a establir-se com a empresa o sota una empresa “paraigua” . Estada min 3 mesos
• 30 dies laborables a l'any festius + festius (hi ha 10 en un any).
• Fins a 12.000 € per a finançament educatiu per a Consultants.
• Inclou un pla de pensions lucratiu.

Requisits :

1. Haurà de ser Especialista en Medicina d'Urgències dins de la Unió Europea si aplica per a llocs de consultant. Per a llocs de registrar, no és necessari tenir l'especialitat però es necessita tres anys d'experiència a la UE si s'ha estudiat fora de la UE, i tenir entre 5-10 anys d'experiència en llocs d'emergència en hospitals .
2. Tenir un molt bon domini de l'anglès parlat i escrit. Certificat Ielts o Oet si s'aplica per a llocs de registrar
3. Disponibilitat de treballar a Irlanda a partir d'aquest estiu
4. Certificats CLS, ATLS, BLS, PALS …

Contacte: viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu