Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
08.11.2022
Especialitat
Hematologia i Hemoteràpia
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
6 mesos -1 any, amb àmplies possibilitats de renovació
Funcions del lloc de treball

Important hospital del HSE irlandès situat en l'oest d'Irlanda requereix un consultant en hematologia al més aviat possible.

Beneficis:

• Contracte inicial per 6 mesos per a començar al més aviat possible.
• Sou mensual net aproximat de 6500-8000€ net/mes després d'impostos i deduccions , dependrà de l'experiència de doctor( escala salarial del HSE va des de 139,414€-191,683 €) Podria tenir la possibilitat de guanyar més diners a través dels pacients privats que assisteixen a l'hospital. Els Consultants típics a llarg termini a Irlanda guanyen més de 10 000 € nets/mes (aproximadament 200 000 € bruts/any).
• 31 dies hàbils de vacances+ festius (hi ha 9 en un any).

Requisits :

1. El candidat ha de ser Especialista en hematologia dins de la Unió Europea. Haurà de registrar-se amb el Irish Medical Council en el registre d'especialistes, podem ajudar-lo si encara no està registrat. El registre pot trigar entre 3-4 mesos .
2. Tenir molt bon domini de l'anglès parlat i escrit.
3. Bona motivació per a anar a Irlanda a treballar com a metge a partir del gener 2023
4. Bon domini de l'Hematologia Clínica i de Laboratori.

Interessats:
Tots els candidats que estiguin interessats hauran d'enviar un CV detallat en anglès a la següent adreça de correu electrònic: viviana@bolognahealthjobs.com. Es donarà informació addicional i més precisa sobre els llocs de treball una vegada que rebem els CV.

Arxiu adjunt
-
crossmenu