Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
17.05.2024
Especialitat
Geriatria
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
12 mesos
Funcions del lloc de treball

Important hospital universitari d'Irlanda requereix un Consultant en Geriatria (FEA) durant almenys 12 mesos amb possibilitat d'EXTENSIÓ.

L'hospital exerceix un paper de lideratge en la prestació de serveis aguts brindant serveis regionals per a una àmplia gamma d'especialitats i també és un centre supraregional designat per a serveis cardíacs i oncològics que atén una àrea de captació a la regió d'un milió de persones .

L'hospital és un hospital Model 4 que ofereix cirurgia aguda, medicina aguda i vigilància intensiva les 24 hores, els 7 dies de la setmana.

L'hospital està reconegut per la Formació Mèdica Superior en totes les especialitats.

El Departament de Geriatria està buscant un geriatre a temps complet durant 12 mesos inicialment. El metge seleccionat treballarà en un equip multi disciplinari
Requisits:
Ha d'estar en el registre d'especialistes de l'IMC de Geriatria o bé de Medicina Interna amb àmplia experiència en geriatria, si fins i tot NO està registradoes el cas ajudarem a tots els candidats a registrar-se en l'IMC en el Registre d'Especialistes si ha completat la seva formació dins de la Unió Europea. Tingui en compte que el procés pot trigar fins a 3-4 mesos en total.

Tenir un molt bon domini de l'anglès parlat i escrit.

Bona motivació per a anar a Irlanda a treballar com a metge al més aviat possible.

4. Es requereix almenys 5-6 anys d'experiència en Geriatria (inclosos els seus anys de formació).

Contracte inicial de 12 mesos. Podria tenir possibilitat d'extensió, fins a dos anys+permanent. Salari mensual net aproximat de 9500-12500€ nets/mes després d'impostos i deduccions de pensions per a llocs de Consultant. Els consultants típics a llarg termini a Irlanda guanyen més de 10.000 € nets al mes (aproximadament 300.000 € bruts a l'any). 30 dies de vacances + festes nacionals . 7 dies d'estudi per any per a assistir a conferències o educació addicional . Fins a 12000€ per a finançament educatiu i 8000€ per a projectes d'innovació Lucratiu pla de pensions inclòs d'almenys 1000€/mes.

Contacte: viviana@bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu