Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
07.06.2024
Especialitat
Geriatria
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Compte d'altri, jornada completa
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs Irlanda, està buscant mèdics geriatres per a treballar en el HSE d'Irlanda.

Responsabilitats:
-Serà el coodinador de pacients d'edat avançada que presenten trastorns físics i mentals
-Avaluació, prevenció i maneig de pacients .
- Diagnosticar malalties agudes, cròniques i discapacitat
- Coordinar al seu equip
- Participació en reunions d'equips multidisciplinaris i conferències de casos.
- Participació activa en activitats de recerca.

Ubicacions: Oest d'Irlanda, sud i voltants de Dublin.

-Formarà part de l'equip de consultants i serà un dels màxims responsables del departament, per la qual cosa té una posició de lideratge i actua amb total autonomia, sota ell estan els residents i els metges-registradors llicenciats, Haurà de supervisar totes les decisions preses pel seu equip, i reportarà al director clínic de l'hospital.

Beneficis per a consultants:

Pensió contributiva
Desenvolupament de carrera professional
Programes de formació integral
Suports per a educació.
Biblioteca i centres de recerca.
Programa de benestar per a emprats
Programa d'assistència a l'emprat

- Contractes inicials d'1 o 2 anys (paquet de reubicació) o 6 mesos. Grans oportunitats per a obtenir contracte permanent per a llocs de consultant.
- El salari basi brut anual dels consultant és fins a 266.925 € (37 hores setmanals) + guàrdies (fins a 300.000 € a l'any). Salari mensual net aproximat entre 9.000-12000 € /mes
- 30 dies de vacances anuals + 10 dies de vacances locals
- Ajudes de 8.000 € a l'any per a projectes d'innovació.
- Fins a 12.000 € per a finançar la formació.
- Bones condicions i ambient de treball.
- La prestació per fill de 140€/mes per fill, la podràs obtenir una vegada et converteixis en resident si tens fills sota la teva responsabilitat.
- Molt alta qualitat de les escoles públiques gratuïtes.
- Bologna Health Jobs ajudarà al metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i incorporació al nostre hospital client, com per exemple: revisió del CVS per a adaptar-ho a les vacants, ajuda amb el registre en el Irish Medical Council (IMC). , consells i suggeriments abans de les entrevistes a l'hospital, ajuda perquè es reconegui la seva experiència a Irlanda si ve de l'estranger, ajuda amb qüestions de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc. En poques paraules, ens enorgullim de tenir relacions a llarg termini amb candidats que col·loquem, per la qual cosa l'ajudarem en tot el que puguem per a fer-ho.

Requisits:
- Experiència mínima de 6 anys en l'exercici de la professió mèdica, dels quals almenys 5 s'hagin dedicat a la geriatria (comptant el seu període de residència).
-Experiència recent en hospitals
- Nivell molt alt d'anglès (mínim b2).
- Inscrit en l'IMC en el registre d'especialistes en anestèsia. Ajudarem a tots els candidats a fer això si encara no estan registrats. Som una de les poques agències que realment revisarà tots els seus documents per a poder fer-ho.
- Tots els candidats que encara no estiguin registrats han d'estar qualificats com a especialistes en geriatria dins de la Unió Europea (cap CVS es considerarà sense aquest requisit) .

Per a més informació contactar amb: viviana@bolognahealthjobs.com o a través de la pàgina web: www.bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu