Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
24.05.2024
Especialitat
Anestesiologia i Reanimació
Àmbit geogràfic
IRLANDA
Durada
Per compte d'altri, fins a dos anys, després permanent
Funcions del lloc de treball

Bologna Health Jobs Irlanda, està buscant 2 consultants en anestèsia amb especial interes en medicina del dolor , també busquem consultants en anestèsia general i consultants amb coneixements d'anestèsia per a nens.

Responsabilitats:
-Avaluació i maneig de pacients amb dolor crònic.
- Prestació de serveis d'anestèsia per a procediments quirúrgics.
- Desenvolupament i implementació de plans de maneig del dolor crònic.
- Participació en reunions d'equips multidisciplinaris i conferències de casos.
- Participació activa en activitats de recerca.

Ubicacions: Oest d'Irlanda i voltants de Dublin.

-Formarà part de l'equip de consultants i serà un dels màxims responsables del departament, per la qual cosa té una posició de lideratge i actua amb total autonomia, sota ell estan els residents i els metges-registradors llicenciats, Haurà de supervisar totes les decisions preses pel seu equip, i reportarà al director clínic de l'hospital.

Beneficis per a consultants:

Pensió contributiva
Desenvolupament de carrera professional
Programes de formació integral
Suports per a educació.
Biblioteca i centres de recerca.
Programa de benestar per a emprats
Programa d'assistència a l'emprat

- Contractes inicials d'1 o 2 anys (paquet de reubicació) o 6 mesos. Grans oportunitats per a obtenir contracte permanent per a llocs de consultant.
- El salari basi brut anual dels consultant és fins a 266.925 € (37 hores setmanals) + guàrdies (fins a 300.000 € a l'any). Salari mensual net aproximat entre 9.000-12000 € /mes.

Salari fins a 100,000 eur bruts per als llocs registrar
- 30 dies de vacances anuals + 10 dies de vacances locals
- Ajudes de 8.000 € a l'any per a projectes d'innovació.
- Fins a 12.000 € per a finançar la formació.
- Bones condicions i ambient de treball.
- La prestació per fill de 140€/mes per fill, la podràs obtenir una vegada et converteixis en resident si tens fills sota la teva responsabilitat.
- Molt alta qualitat de les escoles públiques gratuïtes.
- Bologna Health Jobs ajudarà al metge en moltes qüestions relacionades amb el procés de selecció i incorporació al nostre hospital client, com per exemple: revisió del CVS per a adaptar-ho a les vacants, ajuda amb el registre en el Irish Medical Council (IMC). , consells i suggeriments abans de les entrevistes a l'hospital, ajuda perquè es reconegui la seva experiència a Irlanda si ve de l'estranger, ajuda amb qüestions de reubicació, assessorament fiscal, planificació de carrera a Irlanda, etc. En poques paraules, ens enorgullim de tenir relacions a llarg termini amb candidats que col·loquem, per la qual cosa l'ajudarem en tot el que puguem per a fer-ho.

Requisits:
- Experiència mínima de 6 anys en l'exercici de la professió mèdica, dels quals almenys 5 s'hagin dedicat a l'anestèsia (comptant el seu període de residència).
-Fellowship de 2 anys en medicina del dolor, si s'aplica per a anestesista en dolor crònic
- Nivell molt alt d'anglès (mínim b2).
- Inscrit en l'IMC en el registre d'especialistes en anestèsia. Ajudarem a tots els candidats a fer això si encara no estan registrats. Som una de les poques agències que realment revisarà tots els seus documents per a poder fer-ho.
- Tots els candidats que encara no estiguin registrats han d'estar qualificats com a especialistes en anestèsia dins de la Unió Europea (cap CVS es considerarà sense aquest requisit) si s'aplica per a llocs de consultant .
TAMBÉ HI HA LLOCS PER A REGISTRAR, SALARI FINS A 100,000 € BRUTS ANUALS, SI ES PROVÉ DE L'ESTRANGER ÉS NECESSARI TENIR 3 ANYS D'EXPERIÈNCIA A ESPANYA PER A PODER APLICAR A L'IMC. REPORTARÀ ALS CONSULTANTS DEL DEPT.

Per a més informació contactar amb: viviana@bolognahealthjobs.com o a través de la pàgina web: www.bolognahealthjobs.com

Arxiu adjunt
-
crossmenu