Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
05.06.2024
Especialitat
Altres no especificades
Àmbit geogràfic
FRANÇA
Durada
Indefinit
Funcions del lloc de treball

En MediTalent, estem buscant talent apassionat per a unir-se a nosaltres a França o Suïssa. Si vols formar part d'un equip dinàmic, amb oportunitats de creixement i un ambient de treball estimulant, aquesta és la teva oportunitat!
Descripció de l'oferta:
Tenim una emocionant oportunitat per a un Metge de Família en un centre de salut molt acollidor a França! Equipat amb tot el necessari per a proporcionar atenció mèdica de qualitat, et sentiràs recolzat durant la teva transició pel metge anterior, que estarà disponible per a brindar-te suport i orientació.
Encara que treballaràs de manera independent, tindràs l'oportunitat de col·laborar amb altres dos metges pròxims, en un ambient de treball col·laboratiu i de suport. Realitzaràs visites a domicili i en residències, garantint una atenció mèdica integral als pacients. A més, les guàrdies estan programades de manera equitativa, oferint un excel·lent equilibri entre treball i vida personal.
Descripció del Posat/ Requisits:
• Especialitat: Metge de família.
• Salari: Basat en el Volum d'Activitat, amb un Mínim Brut de 170.000€ a l'any.
• Busquem metges amb almenys 1 any d'experiència o recentment graduats motivats i compromesos amb l'atenció mèdica de qualitat.
Avantatges:
• Oferim ajudes per a la instal·lació, incloent-hi lloguer gratuït del centre durant els primers 6 mesos. Disponibilitat d'allotjament en el mateix edifici que el consultori a un preu assequible i gratis els primers mesos també, amb dues habitacions disponibles.
• Exoneració d'impostos durant 5 anys i una generosa ajuda de 50.000€ si et compromets a quedar-te 5 anys i decreixent de 5 a 10 anys.
• Oportunitat de treballar en col·laboració amb un metge de 38 anys.
• Possibilitat d'estar acompanyat pel metge que s'ha jubilat.
• Bones connexions per carretera: l'aeroport de Toulouse és a 1 hora 40 minuts.

Email: gkohn@medi-talent.com
Telèfon:+34 636 46 0088

Arxiu adjunt
crossmenu