Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
07.02.2023
Especialitat
Altres no especificades
Àmbit geogràfic
Alt Penedès i Garraf
Durada
Interinatge pendent de convocatòria
Funcions del lloc de treball

METGE/ESSA ESPECIALISTA EN MEDICINA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA I DE L’ESPORT

Cerquem un/a Metge/essa especialista en Medicina de l’Educació Física i de l’Esport per integrar-se en la Unitat de Medicina de l’Esport (UME) del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. Es tracta d’una unitat especialitzada en patologies relacionades amb activitats esportives, amb un recorregut hospitalari de gairebé vint-i-cinc anys prestant servei a l’Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú i l’Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

I per què amb nosaltres?

- Desenvoluparàs un treball multidisciplinari tant en l’àmbit de lesions esportives com de l’estudi del rendiment i la fisiopatologia relacionada amb l’activitat física.
- Disposaràs d'equipament per fer les valoracions funcionals a la mateix consulta, com banc proves d'esforç amb gasos i ecògraf musculoesquelètic.
- Trobaràs un bon ambient de treball, formant part d’un equip de professionals on el factor humà i el treball en equip és quelcom prioritari.
- Som una unitat amb acreditació per la formació de residents, amb una gran capacitat de formació interna dels nostres professionals; a més, treballem en col·laboració d'altres serveis intrahospitalaris de forma directa.

Requisits:

- Acreditació de la titulació de Llicenciat/da en Medicina (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).
- Acreditació de l’especialitat en Medicina de l’Educació Física i de l’Esport.
- Experiència en lesions i fisiologia.

Oferim:

- Contracte d’Interinatge pendent de convocatòria.
- Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT) - Grup 1.
- Jornada completa, a desenvolupar en les nostres unitats situades a l’Hospital Sant Antoni Abat, de Vilanova i la Geltrú i a l’Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès.
- Torn de tarda
- Incorporació immediata.

Es valorarà:

- Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

Període de presentació de candidatures i documentació:

Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 11 d’abril de 2023.

Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació:

Les persones interessades hauran d’enviar sol·licitud i curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència UME_CSAPG_2023

Arxiu adjunt
crossmenu