Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Estigueu al dia de les darreres notícies

Notícies

ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE L’ASSOCIACIÓ GRUPS D’ACOMPANYAMENT AL DOL DE LLEIDA I EL COMLL

18/01/2022
Categoria:

L’Associació Grups d’Acompanyament al Dol de Lleida i el Col·legi Oficial de Metges de Lleida, representats pels seus respectius presidents, Anna Maria Agustí i Dr. Ramon Mur, han signat un acord de col·laboració per tal de poder desenvolupar activitats de manera conjunta per fomentar la formació, divulgació i tractament del dol, tant en l’àmbit de l’atenció mèdica com en l’àmbit personal dels col·legiats del COMLL.

Així doncs, en el marc d’aquest conveni i a partir d’aquesta signatura, els metges interessats disposaran d'un nou servei pel que podran rebre l’acompanyament i suport en el seus processos de dol, seguint els principis que els Grups tenen d’acollida, confidencialitat i respecte en les realitats i creences de cada persona.

L'Associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida neix l'any 2004 amb la voluntat d'ajudar persones en dol, entenent aquest com el procés d’elaboració del dolor infligit per una pèrdua significativa, especialment per la mort d'una persona estimada. Són un grup de persones voluntàries preparades i formades per ajudar a l'elaboració del dol, de forma individual o grupal, i que donen recolzament emocional i social, potenciant les capacitats de cadascú per poder afrontar i resoldre els problemes derivats de la pèrdua d'un ésser estimat. Podeu trobar més informació sobre aquesta associació a la seva web, a Facebook, Twitter i Instagram.

Properament ambdues entitats col·laboraran en la creació de materials de recerca per ajudar als col·legiats del COMLL a participar en les formacions organitzades pels Grups Dol Lleida.

crossmenu