Col·legi Oficial de Metges de Lleida
Borsa de feina

Fitxa oferta

Data
04.06.2024
Especialitat
Altres no especificades
Àmbit geogràfic
FRANÇA
Durada
Segons vacant
Funcions del lloc de treball

En MediTalent, estem buscant talent apassionat per a unir-se a nosaltres a França o Suïssa. Si vols formar part d'un equip dinàmic, amb oportunitats de creixement i un ambient de treball estimulant, aquesta és la teva oportunitat!

Descripció de l'oferta:

MEDICO/A DE FAMÍLIA FRANÇA ET FLAMA! T'oferim una emocionant oportunitat per a unir-te a un equip mèdic en un centre de salut compartit, on col·laboraràs amb un grup multidisciplinari de professionals de la salut! Treballaràs braç a braç amb metges, fisioterapeutes, infermers, ortofonistas, psicòlogues, nutricionistes, podòlegs, matrones, puericultors, i més.

Descripció del Posat/ Requisits:

• Especialitat: Metge de Família.
• Salari: Segons el volum de negoci (entre 80000-150000 €/any).
• Busquem metges amb almenys 1 any d'experiència o recentment graduats motivats i compromesos amb l'atenció mèdica de qualitat.

Avantatges:

• Oferim ajudes a la instal·lació per a facilitar la teva integració que consisteixen en ajudes econòmiques per al lloguer, el material mèdic i un complement de remuneració durant el primer any.
Què t'oferim?
Un servei integral: Des de l'homologació dels teus títols fins a la col·legiació, estem amb tu en cada pas del procés administratiu.
Perfeccionament lingüístic: Ja sigui amb les nostres classes d'idiomes específiques en el sector de salut o la nostra orientació cap a altres centres, t'ajudem a dominar el francès per al teu èxit professional.
Integració sense preocupacions: Des de l'allotjament fins als 6 primers mesos d'incorporació, t'acompanyem en el teu viatge perquè et sentis com a casa en el teu nou país.

Contacte:
Telèfon:+34 636 46 0088
Email:gkohn@medi-talent.com

Arxiu adjunt
crossmenu