Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

La nova Junta de Govern del COMLL afronta el repte de la construcció de la nova seu col·legial

30/10/2019
Categoria:

Foto Junta mig cos

La nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) va prendre possessió ahir a la seu col·legial. El president, Ramon Mur Garcés, va manifestar en el decurs de l’acte que un dels objectius prioritaris d’aquest equip és “desenvolupar el somni de construir la nova seu i continuar la millora, ja iniciada, de la funció col·legial i de la prestació de serveis a la col·legiació”.

El president va agrair la feina realitzada pels membres de l’anterior junta que ara no en formen part per diferents motius, els que continuen i els que han adoptat el compromís d’incorporar-s’hi. Mur va dedicar un record a Antonio Consuegra, treballador del COMLL traspassat durant l’últim mandat, i va destacar que el personal del COMLL “representa la continuïtat de la institució”. Així mateix, va donar les gràcies a la col·legiació per la seva confiança en el nou equip.

També van intervenir en la presa de possessió la secretària de l’anterior junta, María Irigoyen, que segueix com a vocal en la direcció actual, i el nou secretari José Daniel Lacasta. Irigoyen va agrair la confiança que va dipositar en ella l’antic equip i Lacasta es va mostrar il·lusionat per formar part de la nova junta.

Tots els membres de l’actual Junta de Govern van rebre la insígnia del COMLL que acredita la seva responsabilidad en els propers 4 anys i van signar l’acta de constitució de la junta. La nova direcció del COMLL està formada pels membres següents:

President: Dr. Ramon Mur

Vicepresident: Dr. Sebastià Barranco

Secretari: Dr. José Daniel Lacasta

Vicesecretari: Dr. Íñigo Lorente

Tresorer: Dr. Carlos Querol

Vocal primera: Dra. Margarita Puigdevall

Vocal segona: Dra. María Irigoyen

Vocal tercera: Dra. Laura Melé

Vocal quarta: Dra. María Chiné

Vocal quinta: Dra. M. Pilar Guiu

crossmenu