Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

La Fundació per a la Protecció Social de l’OMC destina enguany prop de 12,5 milions d’euros a ajudes als col·legiats i les seves famílies

21/01/2020
Categoria:

Fundació Social OMC

El pressupost de la Fundació per a la Protecció Social de l’Organització Mèdica Col·legial (FPSOMC) destina el 2020 un total de 12.407.200 € a ajudes als col·legiats i a les seves famílies. La FPSOMC ha presentat a l’assemblea del Consell General de Col·legis Oficials de Metges el nou catàleg de prestacions, que ha augmentat la dotació econòmica de vàries partides.

Entre les partides que percebran una major quantia, hi ha la prestació d’orfandat per a fills de metges menors de 21 anys (3.900.000 €), seguida de les adreçades a orfes amb discapacitat, metges amb discapacitat i jubilats sense recursos, beques per a estudis oficials i vídues majors de 60 anys. Així mateix, s’incrementa l’aportació al Programa d’Atenció al Metge Malalt (PAIMM) i les residències per a gent gran, entre d’altres.

La fundació es finança principalment a través de les aportacions voluntàries de la col·legiació. La FPSOMC representa l’acció solidària del col·lectiu mèdic per ajudar els seus companys quan es troben en una situació de vulnerabilitat social. La seva tasca és atendre i donar respostes a les necessitats immediates i bàsiques dels professionals i de les seves famílies i és complementària al sistema públic.

La FPSOMC desenvolupa actualment la campanya Metges que protegim a metges per captar i fidelitzar nous socis protectors.

crossmenu