Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Els pacients de l’Hospital Universitari Santa Maria ja poden accedir a la seva informació personal sanitària a través de la web “La Meva Salut”

05/02/2020
Categoria:

La meva Salut- H Sta. Maria

L’Hospital Universitari Santa Maria de Lleida s’ha afegit al projecte La meva Salut (LMS), una web que desenvolupa el Departament de Salut i permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal sanitària.  L’accés es pot fer els dijous, de les 14.00 a les 18.00 hores, a la Unitat d'Atenció a la Ciutadania del centre hospitalari (Sala d’Espera C). Més informació, al telèfon 973 727 174.

Les persones majors de 16 anys que desitgin donar-se d’alta a aquest nou servei han d’acreditar la seva identitat mitjançant la targeta sanitària individual (TSI), el DNI, un certificat digital o un codi d’usuari que es demana al CAP. Els pares o responsables legals dels menors de 18 anys poden sol·licitar l'accés a LMS dels seus fills al CAP.

La Meva Salut facilita informació generada per l’atenció sanitària prestada en centres assistencials públics com, per exemple, el pla de medicació, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i exploracions efectuades. També permet fer tràmits i gestions.

 

 

crossmenu