Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El Dr. Ferran Barbé es presenta a catedràtic de Pneumologia de la Facultat de Medicina de Lleida

10/09/2019
Categoria:

El Dr. Ferran Barbé, pneumòleg, es presentarà a catedràtic de Pneumologia de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL). L’acte serà públic i tindrà lloc a les 12.00 hores, a l’aula 0.22 de la facultat.

Barbé defensarà la seva titularitat de la càtedra mitjançant un resum de la seva experiència professional i dels seus plans científics i assistencials de futur. L’avaluarà un tribunal format per cinc membres de diferents universitats catalanes, que presidirà el Dr. Torres, catedràtic de Pneumologia de la Universitat de Barcelona.

El Dr. Barbé és cap del Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, director científic i cap del grup Ciberes a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), acadèmic corresponent de la Real Acadèmia de Medicina de Catalunya i professor de la Facultat de Medicina de la UdL. A més, ha estat membre de la Junta de Govern del COMLL.

El candidat a catedràtic ha obtingut més de 50 projectes d’investigació en convocatòries nacionals i internacionals i ha publicat 180 articles en revistes indexades.

crossmenu