Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El DOGC publica la resolució que convoca el curs per obtenir el títol de diploma de postgrau en Salut Pública per a l’edició 2019/1020

25/03/2019
Categoria:

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) del 18 de març ha publicat la resolució que convoca el curs per obtenir el títol de diploma de postgrau en Salut Pública per a l’edició 2019/2020. La UPF Barcelona School of Management, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, amb la col·laboració del Departament de Salut, organitza el curs.

Poden participar en el curs titulades o graduades en l’àmbit de la salut, de les ciències ambientals, de l’estadística, l’economia, la sociologia i de la química, entre d’altres. És necessari que els participants tinguin un bon nivell d’anglès i un mínim d’habilitats en Ofimàtica. El curs es pot seguir on line.

El curs comença el 18 de setembre i finalitza a mitjans de juny del 2020. El preu de la matrícula és de 3.000 €, i inclou una bonificació del 10% per a les persones que treballen en salut pública catalana a la Generalitat i als ens locals de Catalunya.

Més informació, a https://dogc.gencat.cat/es/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=844920&language=es_ES

 

crossmenu