Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

El Col·legi de Metges de Lleida penja una pancarta a la seva seu per sensibilitzar la ciutadania sobre les agressions a professionals sanitaris

12/03/2020
Categoria:

Pancarta agressions 2020

Avui, Dia Europeu contra les Agressions a Metges i Professionals Sanitaris, el Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) ha penjat una pancarta a la seva seu per sensibilitzar la població sobre les conseqüències dels atacs als sanitaris. La pancarta recorda, a més, que l’Observatori d’Agressions de l’Organització Mèdica Col·legial fa 10 anys que dóna suport als facultatius agredits.

El COMLL alerta sobre el fet que la violència verbal i física que pateixen els metges i les metgesses afecta el conjunt de l’activitat sanitària i la salut del professional agredit. Així mateix, trenca la relació de confiança entre metge i pacient, que està considerada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Paral·lelament, el Col·legi de Metges de Lleida ha tramès 300 cartells informatius als centres sanitaris lleidatans i 1.300 xapes amb el lema Sóc el teu metge/ Sóc la teva metgessa. Respecta’m.

crossmenu