Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Curs de l’OMC i el FOM per obtenir el títol d’expert en Ètica Mèdica

17/10/2019
Categoria:

La Fundació per a la Formació de l’Organització Mèdica Col·legial (OMC), amb la col·laboració de la Fundació Ortega y Gasset-Gregorio Marañón (FOM) organitzen la quarta edició del curs Expert Universitari en Ètica Mèdica, que habilita per obtenir el corresponent títol. El curs comença el 4 de novembre i s’impartirà un 80% on line i un 20% presencial (17 i 18 de gener, 12 i 13 de juny i 16 i 17 d’octubre del 2020).

El Dr. Rogelio Altisent és el director acadèmic de l’activitat formativa El consell acadèmic està format pels Drs. Jacinto Bátiz, Mariano Casado, Antonio López Vega i Juan José Rodríguez-Sendín. El claustre professional inclou 15 professors de diferents universitats de l’Estat.

El programa del curs és ampli i comprèn temes com el consentiment i la informació, la confidencialitat, el rebuig del tractament, la responsabilitat en la gestió de recursos, l’ètica de la publicitat, la metodologia i el procediment en la presa de decisions i les funcions i treball intern dels comitès d’ètica, entre d’altres.

AMA finança mitges beques, que redueixen en un 50% l’import del curs.

Més informació i inscripcions, a https://www.ffomc.org/.

crossmenu