Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

Comunicat del Consell General de Col·legis de Metges de l’Estat sobre la situació de Bolívia

13/11/2019
Categoria:

El Consell General de Col·legis Oficials de Metges d’Espanya (CGCOM) ha emès un comunicat sobre els esdeveniments viscuts els darrers dies a Bolívia. El CGCOM manifesta la seva preocupació per la situació que afecta al sector de la Salut per l’amenaça que representa el desabastiment de medicaments.

El Consell rebutja els actes de violència i crida els actors polítics i socials del país a sumar esforços per al restabliment de la pau en un clima de respecte a les institucions nacionals i als drets democràtics de la població. El CGCOM expressa el seu desig que es restableixi a Bolívia la convivència pacífica sobre la base del ple respecte a la institucionalitzat democràtica i es compromet a visibilitzar a Europa aquesta alarmant situació.

El comunicat declara el suport incondicional del Consell als metges bolivians, representats pel seu col·legi, i es posa a la seva disposició per col·laborar amb ells en el què necessitin. El CGCOM ha traslladat aquest missatge al col·legi de metges bolivià, l’embaixador, l’Associació Mèdica Mundial i la Confederació Mèdica Llatinoiberoamericana i del Carib.

crossmenu