Col·legi Oficial de Metges de Lleida

Esté al día de las últimas noticias

Noticias

XXV Congrés Dret i Salut a Madrid sobre “L’avenç de les ciències de la salut i les incerteses del dret”

03/06/2019
Categoria:

Juristes de la Salut de Bilbao organitza el XXV Congrés Dret i Salut, que en aquesta edició debatrà el temaL’avenç de les ciències de la salut i les incerteses del dret. El congrés tindrà lloc a Madrid els propers dies 8, 9 i 10 de juny. L’inauguraran el rector de la Universitat Pontifícia Comillas, Dr. P. Julio L. Martínez Martínez; el conseller de Sanitat de la comunitat de Madrid, Jesús Sánchez Martos; el degà de la Facultat de Dret d’ICADE, Íñigo Navarro, i la presidenta de l’Associació Juristes de la Salut, Josefa Cantero.

El primer dia, la fiscal general de l’Estat, Consuelo Madrigal, presentarà la ponència Menors i rebuig al tractament mèdic, que moderarà Federico de Montalvo, profesor de Dret Constitucional. Una taula rodona tractarà sobre La prova pericial en la responsabilitat mèdica, predeterminació de la decisió judicial? Així mateix, se celebraran unes taules de treball per determinar si la nova Llei d’Infància resolt els conflictes dels tractaments.

La resta de dies, tindran lloc taules rodones que debatran la nova regulació sobre els assatjos clínics, l’impacte del canvi climàtic en la salut, l’impacte del tractat de lliure comerç en la salut, les novetats legislatives, la seguretat del pacient i l’accés i cancel·lació de dades d’històries clíniques, entre d’altres.

Més informació, a http://www.ajs.es/congresos/xxviii-congreso-derecho-y-salud

 

crossmenu