Esté al día de las últimas noticias

Noticias

XIV Jornada de Comitès d’Ètica Assistencial de Catalunya a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

06/08/2019
Categoria:

La Societat Catalana de Bioètica en Ciències de la Salut promou la celebració de la XIV Jornada de Comitès d’Ètica Assistencial (CEAS) de Catalunya, que organitza el Comitè d’Ètica Assistencial de la Regió Sanitària Lleida. La jornada tindrà lloc el 29 de novembre a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. El tema principal d’aquesta edició serà la problemàtica ètica relacionada amb l’atenció urgent.

Josep M. Busquets, president de la Societat Catalana de Bioètica, i la Dra. Montserrat Esquerda, directora de l’Institut Borja de Bioètica, intervindran a les 9.15 hores en l’acte d’inauguració. A les 10 hores, Oriol Yuguero moderarà la taula rodona Els dilemes urgents, una aproximació des dels CEA, que comptarà amb els ponents Dra. Carme Boqué, presidenta del CEA HUJXXIII; Dra. Emilia Cortés, presidenta del CEA Hospital de Calella, i Dra. Sònia Jiménez, membre del CEA Hospital Clínic.

A les 12 hores, Salvador Quintana, membre del Comitè Científic, presentarà les quatre millors comunicacions a la jornada. A les 13 hores, la Dra. Patricia Beroiz, presidenta del CEA Germans Trias, moderarà el debat sobre casos clínics i situacions reals. Posteriorment, a les 15.30 hores, se celebrarà la taula rodona De l’aspecte ètic a l’aspecte legal, amb la participació de la Dra. Rosa Pérez Pérez, forense IMLCFC de la Divisió Lleida; la Dra. Laura Salamero, doctora en Dret, i el Dr. Oriol Yuguero, metge d’Urgències.

Abans de la cloenda, es lliurarà el premi a la millor Comunicació.

Més informació i inscripcions, a https://xivjornadaceascatalunya.home.blog/

crossmenu